Empresa

Qui som


JSF Software, S.L. és una empresa de serveis informàtics per a empreses amb més de 30 anys d’experiència professional dins del sector. Oferim tot tipus de solucions per a l’empresa tant a nivell de software, com de sistemes i comunicacions.


Visió

La nostra visió és ajudar el client a minimitzar els riscos per al seu negoci i a mantenir-se al dia tecnològicament, sempre des del tracte de proximitat i compromís que ens caracteritza.

Missió

Analitzar, innovar, dissenyar i implementar sempre la millor solució (pròpia o de mercat) per a les necessitats que es puguin plantejar, així com actuar proactivament per evitar que qualsevol problema informàtic afecti el seu negoci.

Equipo2

On estemAmpliar mapa

Els nostres valors


  • Qualitat: Prioritzem obtenir la màxima qualitat de les nostres solucions. Això redueix al mínim les incidències informàtiques dels nostres clients i assegura el màxim benefici.
  • Professionalitat: Establim una forta relació de compromís amb el client i donem sempre resposta als problemes. Som professionals i assumim la responsabilitat d’oferir la màxima qualitat dels nostres projectes.
  • Proximitat: Treballem amb i per al client, des de la confiança, establint un contacte directe i personalitzat.
  • Independència: Treballem amb molts fabricants i proveïdors, però no signem col•laboracions amb cap d’ells. Amb això garantim la solució que millor s’adapti a les seves necessitats tècniques i econòmiques.

Contacta amb nosaltres

Tens dubtes? Truca'ns i pregunta'ns. T'escoltarem i t'ajudarem a buscar la millor solució.