Legal

Els dominis jsf.es, jsf.cat, inecensor.jsf.es, etc. són propietat de José Sánchez Farrés Software S.L., amb C.I.F. B60310737. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona - Volum 25675 – Foli 0153 – Full 92876 - Inscripció 1ª. El domicili fiscal de l’empresa és Av. Meridiana, 354 6º C - 08027 Barcelona. Us podeu posar en contacte amb nosaltres al tel.: +34 933490806, per Fax. 34-933403782 o per e.mail: administración@jsf.es

Propietat intel•lectual

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit pels drets de propietat industrial i intel•lectual que l’usuari ha de respectar. “InetCensor” i “JSF.XM” són marques comercials registrades propietat de José Sánchez Farrés Software S.L. Els noms de l’empresa i els logotips dels noms d’empresa esmentats en aquest lloc web són marques comercials o marques comercials registrades de les empreses corresponents. No està permesa la reproducció o distribució dels continguts (de qualsevol tipus) publicats en aquest lloc web sense el consentiment explícit de José Sánchez Farrés Software S.L., això inclou textos, gràfics, codi font així com qualsevol altre contingut proporcionat des d’aquesta pàgina web.

Responsabilitat dels enllaços

José Sánchez Farrés Software S.L. inclou en els seus llocs web una sèrie d’enllaços a pàgines dels seus proveïdors i clients, únicament amb la intenció de fer publicitat dels projectes realitzats per encàrrec d’aquests. José Sánchez Farrés Software S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o es relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als fitxers titularitat de José Sánchez Farrés Software S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que ens puguin sol•licitar. Per a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que contempla la Llei, us podeu dirigir mitjançant carta a l'Av. Meridiana, 354 6º C - 08027 Barcelona, Ref. Protecció de dades.